Jazyk: CZ, EN

Udržitelnost a ekologie na skvělé akci Ekofest: Tým LOGEco přispěl k osvětě ke z Dni Země v Malešickém parku

V sobotu 20. dubna se v malebném prostředí Malešického parku konala akce, která sjednotila nadšence pro ochranu životního prostředí a ekologickou udržitelnost. S názvem Ekofest a pod záštitou Dne Země se zde sešlo více než padesát organizací, včetně našeho týmu LOGeco, aby oslavily a propagovaly zelené technologie a cirkulární ekonomiku.

Naši zástupci stáli na našem stánku LOGeco a prezentovali naše nejnovější inovace a technologie. Byli jsme součástí bohatého programu, který zahrnoval desítky dalších účinkujících, vystupujících a organizací sdílejících stejnou vášeň a zájem o udržitelnost a péči o planetu Zemi.

Naším cílem nebylo jen propagovat naše produkty a technologie, ale také aktivně zapojit návštěvníky do interaktivních aktivit. Naši soutěživí účastníci, od nejmenších až po babičky a dědečky, měli možnost zapojit se do různých sportovních her a či vědomostních soutěží. Nejenže jsme poskytovali zábavu, ale také jsme vzdělávali a osvětlovali o důležitosti udržitelnosti a recyklace.

I přes nepřízeň počasí jsme zažili skvělou atmosféru a velký zájem o naše aktivity. Naši návštěvníci ocenili nejen možnost se zapojit do soutěží, ale také sladké občerstvení, které jsme jim připravili. Dortíčky, které pekl pro účastníky samotný náš majitel, se staly sladkou tečkou na závěr naší účasti na akci.

Významnou součástí našeho účinkování na Ekofestu bylo také spojení s dalšími organizacemi sdílejícími naše hodnoty a cíle. Hnutí Brontosaurus, AVE, CCBC, Česká krajina, Ekodomov, EKO-KOM, Lesy hlavního města Prahy, Ministerstvo životního prostředí, Nadace Plant for the Planet CR a mnoho dalších nás podpořilo svou přítomností a společným úsilím jsme vytvořili inspirativní prostředí pro všechny návštěvníky.

Naše společnost, LOGeco, se již od roku 2012 aktivně zapojuje do oblasti cirkulární ekonomiky a zelených technologií. Naše hlavní vizí je vytvářet a nabízet komplexní řešení pro udržitelnou budoucnost, především v oblasti zpracování odpadu a nakládání s energiemi. Naše technologie ERVOeco představuje revoluční přístup k přeměně organického odpadu na cenné a dále uplatnitelné výstupy, čímž aktivně přispíváme k ochraně přírodních zdrojů a snižování ekologické zátěže.

Děkujeme všem, kteří nás podpořili a navštívili náš stánek na Ekofestu. Jsme rádi, že jsme mohli být součástí této fantastické akce a těšíme se na další podobné události, kde budeme společně pracovat na vytváření lepší a zelenější budoucnosti pro naši planetu.

Zajímají vás novinky o znečištění planety, ekologii nebo recyklaci?