Jazyk: CZ, EN

Zveme Vás na náš stánek na veletrh ECOMONDO v italském Rimini

30.10.2023

Ve dnech 7.11. – 10.11.2023 se účastníme mezinárodního veletrhu zelených technologií ECOMONDO.
Naleznete nás v pavilonu B4 na stánku č. 211, výstaviště Rimini Expo Centre.
Doprovodný program veletrhu zde.
Pozvánka ke stažení zde.

Zveme Vás na naši expozici na mezinárodním veletrhu ECOMONDO v italském Rimini, které se letos věnuje tématu ekosystémů, příležitostí a technologických řešení pro boj s klimatickou krizí. Součástí veletrhu je také naprosto výjimečná výstava Key Energy.

Jako každý rok, i letos, veletrh nabídne rozsáhlý program konferencí, seminářů a nejrůznějších akcí, do nichž se zapojil Technický vědecký výbor, kterému předsedá profesor Fabio Fava se skupinou 80 špičkových vědců, dále inženýři, manažeři a zástupci národních institucí, odvětvová sdružení a federace, agentury a instituty, a samozřejmě i evropské a mezinárodní instituce (Evropská komise, OECD, EEA, FAO atd.).

Náš tým LOGeco návštěvníkům představíme naše inovativní technologie zpracování odpadu, které se mohou významně podílet na uzdravení naší planety. Seznámíme také odbornou a laickou společnost s našimi výzkumnými a produktovými aktivitami a možnostmi našich řešení na klíč. 

Přijďte se poradit, jak zpracovávat odpad a vstupte do budoucnosti chytrého a ekonomicky výdělečného zpracování odpadů. Pomozte společně s námi zbavit planetu odpadu a společně tak řešit jeden z největších problémů lidstva.s
Další průběžné informace k veletrhu naleznete na našem Facebooku, Instagramu nebo LinkedInu. Sledujete nás.

Připojte se k naší misi pro udržitelnější budoucnost.

Zajímají vás novinky o znečištění planety, ekologii nebo recyklaci?